FEDS-recherchebureau werkt voor particulieren, die om wat voor reden ook benadeeld worden of hulp nodig hebben:

  • de politie kan/wil door capaciteitsgebrek, prioriteitsstelling en bij onvoldoende verdenkingen geen onderzoek opstarten of u bent ontevreden over hun inzet en resultaat (second opinion);
  • u ben slachtoffer van diefstal, oplichting, fraude, geweld, vernieling etc.
  • u wordt lastig gevallen door een stalker, wordt gepest of op andere wijze lastig gevallen;

Rechercheurs en privédetectives die werken voor FEDS-recherchebureau hebben een ruime (recherche)ervaring en kennis om zaken succesvol aan te pakken. Wij zetten onze tactische- en technische opsporingsmethodes en -middelen in (zoals tactisch rechercheren, instellen buurtonderzoek, statische en dynamische observatie, pseudokoop, plaatsen camera’s enz.) Wij beschikken over een speciaal daarvoor ingericht observatievoertuig, waarin foto’s en video opnames kunnen worden gemaakt, die als bewijs kunnen dienen.

Voor het opsporen van (vermiste) personen of goederen kunt u bij FEDS-recherchebureau terecht. Verwantschapsonderzoeken, malafide ondernemers of andere figuren, die u hebben opgelicht of benadeeld. Wij sporen ze op en helpen u verder bij het oplossen van het probleem.

Wij kunnen namens u aangifte doen bij de politie en het gehele proces voor onze rekening nemen, zoals het verzamelen van voldoende bewijs, het opmaken van een bruikbare rapportage voor overdracht aan de politie, en het adviseren en bemiddelen in de afdoening van schade etc.

Voor alimentatieonderzoeken, identiteitsonderzoeken, achtergrond onderzoeken, integriteitsonderzoeken, bent u bij FEDS-recherchebureau aan het goede adres. Wij doen een adequaat en integer onderzoek en leveren u een bruikbare rapportage aan, die u kunt gebruiken bij de (rechterlijke) afdoening.

Meer weten over bedrijfsrecherche?

Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, wij leggen u graag alle opties voor tijdens een intakegesprek.