Interne diefstal en fraude

Diefstal uit het bedrijf kan een enorme impact hebben op de onderneming en winstgevendheid, de werksfeer en het onderling vertrouwen binnen je bedrijf. Door snel en accuraat optreden voorkom je verdere interne en/of externe schade en kun je verder met datgene waar jij goed in bent: ondernemen!

Versterken van beveiligingssystemen

Bij FEDS-recherchebureau zijn we getraind in het opsporen van bedrijfsdiefstal en/of fraude. Dit doen we door de inzet van verschillende onderzoeksmethoden en -middelen. Het verzamelde bewijsmateriaal kan gebruikt worden bij de civiele of strafrechtelijke afdoening tegen de betrokkene(n) door middel van uitgebreide rapportage.

Veilige werkomgeving

Ook brengen we advies uit over de wijze waarop soortgelijke problemen voorkomen kunnen worden en over het versterken van beveiligingssystemen in het bedrijf. Met onze expertise sporen we de verantwoordelijke(n) op en we zorgen voor een veilige werkomgeving.

Kies voor een privédetective van FEDS-recherchebureau

Onder leiding van privédetective Wieger Feddema werden reeds veel ondernemers uit de regio en daarbuiten geholpen met kwesties rondom interne diefstal en fraude. Met de juiste informatie kregen ze hun spullen én de regie over hun bedrijf terug.

Zit jij op dit moment met een lastige casus die je graag wil oplossen? Vraag alvast vrijblijvend advies of plan een afspraak met Wieger Feddema voor een intakegesprek.

Neem contact met ons op

Voor meer informatie of een vrijblijvend intakegesprek.

Jouw partner tegen onrecht!