Ruzie met de buren? Word je gestalkt?
Moet jij alle zeilen bijzetten voor de alimentatie terwijl jouw ex de bloemetjes buitenzet?
Zijn jouw spullen gestolen en loop je tegen dichte deuren aan bij de instanties?
Als jij hulp nodig hebt bij het oplossen van jouw probleem, aarzel niet en neem de regie.

Praktisch. Snel. Integer.

Bij recherchebureau FEDS beantwoorden we jouw vragen en krijg je de ondersteuning die je nodig hebt. Onze aanpak is integer, adequaat en gericht op resultaat. Jouw zaak heeft urgentie en daarom gaan wij snel en effectief te werk. Wij houden hierdoor de kosten laag zodat het inschakelen van een privédetective ook financieel aantrekkelijk is.

FEDS brengt de waarheid aan het licht bij onder meer:

  • alimentatiefraude
  • stalking en/of pesten (ook online!)
  • opsporen vermiste personen én dieren
  • opsporen gestolen goederen
  • diefstal
  • oplichting
  • fraude
  • geweld
  • vernieling

Aan de slag met FEDS-recherchebureau

Na het eerste contact verzamelen we alle informatie tijdens het intakegesprek. Met deze gegevens maken we een plan van aanpak en als jij je daarin ook kunt vinden, gaan we over tot actie.

Professionele uitrusting

Omdat waarheidsvinding hand in hand gaat met bewijslast, verzamelen we tijdens de onderzoeken zo veel mogelijk bewijs. Dit doen we door observatie en de inzet van tactische en technische opsporingsmethodes. Onze professionele opsporingsmiddelen variëren van het plaatsen GPS-trackers en camera’s tot het inzetten van een observatiebus. De foto’s en video’s die we daarmee maken, kunnen gebruikt worden als bewijsmiddel voor jouw zaak.

Rapportage en advies

Na de onderzoeksfase maken we de rapportage op en kunnen we de aangifte doen bij de politie. Ook adviseren en bemiddelen we bij de afdoening van geleden schade.

Daarom FEDS-recherchebureau

Iedere zaak is uniek en vraagt om een specifieke aanpak. Met ruim 40 jaar recherche-ervaring bij de Nationale Politie lost privédetective Wieger Feddema zaken op van burgers die in het nauw zitten.

Zit je op dit moment met een lastige casus? Vraag vrijblijvend advies hierover of plan een afspraak met Wieger Feddema voor een intakegesprek.

Neem contact met ons op

Voor meer informatie of een vrijblijvend intakegesprek.

Jouw partner tegen onrecht!